Skip to main content

Fra kr 390,- inkl. mva


Hvis måling i oppholdsrom overstiger maksgrensen, vil du bli kontaktet av oss eller en av våre samarbeidspartnere med informasjon om mulige tiltak og tilbud om befaring eller bistand til tiltak mot radon. Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe ekstra ved å velge dette alternativet.
Varenummer: I/A Kategori: Stikkord:

Hvordan måler man?

Du får tilsendt en pakke med sporfilmer som du plasserer i husets oppholdsrom. Vi anbefaler å måle i alle oppholdsrom i den nederste etasjen og i minst ett rom i øvrige etasjer. Etter måling returneres filmene i ferdig adressert konvolutt for analyse. Hvis det måles i minst to måneder i vinterhalvåret, beregner vi en sannsynlig årsmiddelverdi for hvert rom.

Når du benytter deg av dette tilbudet vil kopi av måleresultatet bli sendt til kommunen. Dersom du ikke ønsker det kan du bestille fra vår vanlige side.

Pris per målepakke for én husstand

Målepakke á to rom Kr 390,- inkl. mva
Alle priser er inkludert frakt (ikke retur), analyse og rapport for én husstand. Målepakken sendes som vanlig post. Faktura med 14 dagers betalingsfrist er vedlagt. Enkel bruksanvisning, måleskjema og adressert returkonvolutt medfølger. Oppgis e-postadresse, fås måleresultat som e-post så fort analysen er utført.

Spørsmål og svar

Vi har samlet og besvart noen av de vanligste spørsmålene.